اسید اسکوربیک خوراکی (ویتامین ث) (C6H8O6) یک مخلوط ارگانیک متعلق به خانواده مونوساکارید است. ویتامین C به جهت رشد، توسعه و گسترش و ترمیم همه بافت های تن واجب است. برخی از شواهد نشان می دهد که ویتامین C ممکن میباشد به جهت اشخاصی که اصلی کلسترول بالا هستند و به خودداری از بروز آب مروارید یاری کند، اما به جهت اثبات این اثرات هم نیاز به مطالعات بیشتر است. این ماده از ساخت شکستگی مو ها و آسیب به آن ها خودداری می کند. نظیر اکثری از اسیدها ، ویتامین C – اسید اسکوربیک – می تواند به عنوان یک استدلال واضح کننده ملایم در شامپو عمل کند و در از فی مابین بردن تجمع مواد معدنی انباشته شده در مرحله مو موءثر واقع شود . همینطور به عنوان یک آنتی اکسیدان، استدلال کاهنده، اسیدی کننده، حلال و … همچنین ممکن می باشد این دارو به جهت افرادی که به بیماریهای ویروسی یا این که باکتریایی دچار میباشند و نمیتوانند تغذیه خوبی داشته باشند ویا مبتلا استفراغ و موقعیت تهوع هستند، تزریق شود تا در بهبود آنها تاثیر گذاشته و سرعت بهبودی و سیستم ایمنی آن‌ها را ارتقاء دهد. این دوچندان محلول در آب می باشد و اکثر زمان ها به تیتر یکی از از اسرار رژیم غذایی مدیترانه نامیده می شود. اسید اسکوربیک برای این منظور، اغلب به آب میوه ها، میوه های خشک، غلات و سایر غذاهای در میان وعده بیشتر می شود. هدف از این تحقیق، تحلیل اثر بازدارندگی نیسین و اسید آسکوربیک بر آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس در آب پرتقال بود. همچنین این میزان در کودکان ۱۰۰ تا ۳۰۰ میلی گرم هست که دوزهای تجویزی بایستی در ارتفاع شبانه روز تقسیم گردد. همچنین ، زمانی که به عنوان یک جزء در نرم کننده ها و مرطوب کننده و محصولات موقعیت دهنده گنجانده می شود ، ویتامین C می تواند به تیتر یک آنتی اکسیدان فعالیت نماید . اسید آسکوربیک خوراکی ماده ی اول ای میباشد که در صنعت های غذایی برای تنظیم pH و همچنین فعالیت آنتی اکسیدانی مورد به کار گیری اسكوربيك اسيد فيتامين سي قرار می گیرد. به همین استدلال اشخاصی که زیر رژیم لاغری قرار میگیرند، باید نسبت به میزان جذب مواد مغذی از غذای خود حساسیت به خرج دهند و از رژیمهای اصولی استعمال نمایند که به آنها این اطمینان را بدهد که تندستی آن‌ها به خطر نمیافتد.

ایندکسر