سیر سیاه آنید 8

خواص سیر سیاه چیست؟ معرفی 9 خاصیت فوق‌العاده آن برای بدن

در این مقاله به بررسی دقیق خواص سیر سیاه، روش‌های مصرف آن و عوارض احتمالی که ممکن است ایجاد کند، خواهیم پرداخت. اگر به دنبال یک راهکار طبیعی برای بهبود سلامتی خود هستید، این مطلب می‌تواند پاسخ بسیاری از سوالات شما باشد. به علاوه یک پژوهش روی سرطان معده نشان داده که سیر سیاه می تواند حجم و وزن تومورهای سرطانی را کاهش دهد و پژوهش دیگر ثابت کرده که سیر سیاه سرعت رشد سلول های سرطانی در سرطان روده را کاهش می دهد.

به طور کلی، سیر سیاه یک ماده منحصر به فرد و هیجان انگیز است که می تواند به بسیاری از غذاها بعد جدیدی ببخشد. سیر سیاه نوعی سیر تخمیر شده است که در سال های اخیر محبوبیت زیادی پیدا کرده است. با حرارت دادن پیازهای کامل سیر در دمای پایین و رطوبت بالا به مدت چند هفته به دست می آید و در نتیجه حبه هایی به رنگ سیاه و بافت نرم و جویدنی به دست می آید.

برای جلوگیری از عوارض، توصیه می‌شود که سیر سیاه در مقادیر متعادل مصرف شود و افراد با شرایط خاص قبل از مصرف با پزشک مشورت کنند. این مکمل‌ها برای افرادی که نمی‌خواهند طعم آن را حس کنند اما مایل به بهره‌مندی از خواص آن هستند، گزینه‌ای مناسب است. چه آن را بخرید و چه آن را در خانه درست کنید، سیر سیاه یک ماده همه کاره است که مطمئناً به یک جزء اصلی در خانه شما تبدیل خواهد شد. سیر سیاه نوعی سیر است که برای چند هفته در دمای بالا تخمیر شده تا سیاه شود و طعمی منحصر به فرد و پیچیده پیدا کند. خواصی که برای سیر سیاه در ادامه ذکر می شود طبق تحقیقات علمی و مستند است و برای مطالعه علمی منابع هر مطلب ذکر شده است که به زبان انگلیسی هستند. محققان در مطالعه دیگری اقدام به ایجاد استرس اکسیداتیو در مغز موش‌ها کردند.

داشتن سیستم ایمنی سالم و قوی به این معنی است که بدن شما می‌تواند به طور موثرتری با عفونت‌ها و باکتری‌ها مبارزه کند. در دوزهای معمولی، سیر، از جمله سیر سیاه، مقادیر کمی از برخی مواد مغذی مانند ویتامین C و پتاسیم روزانه را فراهم می‌کند، اما برای تامین نیاز روزانه شما به این مواد مغذی کافی نیست. به عنوان مثال، سه حبه سیر تنها ۳٪ از نیاز روزانه شما به ویتامین C را تامین می‌کند، ویتامین C یک آنتی‌اکسیدان قوی است که نقش‌های مهمی در تقویت سیستم ایمنی، بهبود پوست و موارد دیگر دارد. افزودن سیر سیاه به رژیم غذایی می‌تواند نه تنها سلامت دستگاه گوارش را بهبود بخشد، بلکه به عنوان یک راه طبیعی برای افزایش انرژی، تقویت سیستم ایمنی و کاهش التهاب‌های داخلی بدن عمل کند. علاوه بر این، سیر سیاه به دلیل خاصیت ضدالتهابی خود، از التهاب مزمن که یکی از عوامل اصلی چاقی است، جلوگیری می‌کند. التهاب می‌تواند متابولیسم را کاهش داده و فرآیند سوزاندن چربی را مختل کند.

این موضوع کاملا علمی و مستند است و می توانید مقاله علمی مربوط به آن را مطالعه کنید. در یک مطالعه دیگر هم مشاهده شد که عصاره سیر سیاه کهنه می‌تواند سلول‌های سرطانی روده بزرگ را سرکوب کند. بنابراین لازم است محققان تحقیقات بیشتری در مورد خواص سیر سیاه برای مبارزه با سرطان انجام دهند. در یک مطالعه متفاوت، به ۶۰ فرد مبتلا به کلسترول بالا به مدت ۱۲ هفته روزانه ۶ گرم عصاره سیر سیاه یا دارونما داده شد. در پایان مطالعه، سیر سیاه کلسترول خوب را افزایش و نشانگرهای بیماری قلبی را کاهش داد.


سیر سیاه برای سرماخوردگی
آیا سیر سیاه سرطان زاست
سیر سیاه با سلام
سیر سیاه طب سنتی
سیر سیاه شرکت بیز
سیر سیاه شیراز
سیر سیاه شامپو
سیر سیاه شرکتی
سیر سیاه شرکت oab
سیر سیاه شده