جایگزین سیر سیاه 2020-03-04
سیر را چگونه مصرف کنیم که خاصیتش را از دست ندهد؟
داروهای کاهش دهنده فشار خون به اندازه سیر سیاه قوی نیستند سیر سیاه فشار خون بالا را بیشتر از سیر معمولی کاهش می دهد. در واقع، این دارو به اندازه بسیاری از داروهای کاهش دهنده فشار خون موثر است. جالب است بدانید که در مطالعه ای که دانشمندان انجام دادند به این نتیجه رسیدند که فعالیت آنتی اکسیدانی سیر سیاه پس از تبدیل چند برابر می شود. در این مطالعه سیر در فرایند 21 روزه به حداکثر محتوای آنتی اکسیدانی خود رسید.
شما باید مکانی را پیدا کنید که بتوانید این مدت سیر سیاه را در دمای حرارت پایین بگذارید. این عامل پخش کردن آن را بر روی نان تست یا انواع خوراکی ها آسانتر می کند، بنابراین می توانید به راحتی سیر سیاه را به سس سالاد های دلخواه تان اضافه کنید. همچنین می توانید آن را روی نان تست پخش کنید یا با بادمجان و کدو قاطی کنید. منشأ سس کشور یونان است که از سیر خرد شده، خیار رنده شده و ماست تهیه میشود. در بلغارستان "сух таратор" به معنی تاراتور خشک شده، نامیده میشود که هیچ شباهتی به تارتور عربی ندارد.
این ماده غذایی سرشار از آنتی اکسیدانها از جمله اس-آلیل سیستئین است که در طی فرآیند تخمیر ایجاد میشود و با فواید سلامتی مختلفی مرتبط است. سیر سیاه، نسبت به بسیاری از غذاهای تخمیر شده دیگر کالری کمتری دارد و تقریباً ۴۰ کالری در هر قاشق غذاخوری (حدود ۱۵ گرم) دارد. از نظر ارزش غذایی، سیر سیاه به دلیل افزایش پلیفنولها و فلاونوئیدها، خواص آنتی اکسیدانی بیشتری دارد و برای کنترل قند خون، سلامت قلب و پیشگیری از بیماریهای مغزی مؤثر است. با این حال سیر سفید به دلیل محتوای بالای آلیسین، همچنان به عنوان یک ضدعفونی کننده قوی شناخته میشود. سیرسیاه یک منبع غنی از آنتی اکسیدانهاست که میتواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند و از بیماریهای قلبی و عروقی پیشگیری کند.
طریقه مصرف سیر سیاه برای لاغری و بهره بردن از خواص آن اهمیت دارد که ما قصد داریم در این مقاله به بررسی آن بپردازیم. ترکیبات موجود در روغن سیر سیاه میتوانند در تقویت و بهبود سیستم ایمنی بدن کمک کنند. سیر خام سرشار از آلیسین است، ترکیبی گوگردی که بسیاری از فواید درمانی این گیاه را تأمین میکند. اما زمانی که سیر پخته یا سرخشده، بخش زیادی از آلیسین آن از بین میرود، زیرا این ترکیب به گرما حساس است. با این حال، سیر پخته همچنان خواص آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی خود را حفظ میکند و همچنان برای سلامت قلب، کاهش کلسترول و تقویت سیستم ایمنی مفید است.
همچنین میتواند به عنوان یک نمک تکمیلکننده استفاده شود و به غذاهایی مانند سوپ یا تخم مرغ طعم ویژهای ببخشد. این انتخاب به دلیل نداشتن بوی بد و بافت نرم و جویدنیاش، گزینهای راحتتر برای مصرف روزانه است. این روش در واقع از روشهای خوردن سیر محسوب نمیشود، اما برای بهبود عفونتهای گلو، گوش و دهان بسیار موثر است. بدین منظور یک حبه کامل سیر را میان دندانهای آسیابی خود قرار دهید و به آرامی سیر را فشار دهید تا کمی شکافته و ترک بخورد.
عوامل زیادی بر روی قیمت و کیفیت نهایی این محصول تاثیرگذار هستند. اگر امکان فراوری این محصول را در خانه ندارید می توانید با اطمینان کامل از محصول سیرسیاه پروبیوتیک استفاده کنید. سیر سیاه به طور قابل توجهی فعالیت بیولوژیکی بسیار بالاتری از سیر تازه دارد. چندین مطالعه گزارش کرده اند که اسیدهای آمینه، پلی فنول ها و فلاونوئیدها در آن افزایش می یابد. البته، می توان آن را پس از حدود ده روز خورد، اما اگر میخواهید خیلی خوشمزه شود، باید تا ۴۰ روز صبر کنید.
سیر سیاه یا بلک گارلیک، نوعی از سیر است که با استفاده از فرآیند تخمیر پوست آن تغییر رنگ داده و به رنگ تیره تبدیل می شود. این فرآیند باعث تولید ترکیبات جدیدی میشود که طعم و خواص سیر سیاه را از سیر سفید متمایز میکند. در این مقاله به بررسی خواص این محصول و طرز تهیه آن می پرداریم با ما همراه باشید.
سیر سیاه دکتر بیزسیر سیاه به دلیل این که مزه شیرینی دارد، طعم بدی در دهان باقی نمیگذارد. سیرسیاه میتواند به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک کند و از مشکلات مربوط به آن جلوگیری نماید. این ماده میتواند به جذب مواد مغذی و هضم غذا کمک کرده و عملکرد گوارش را بهبود بخشد. سیرسیاه موجب کاهش کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL) میشود که میتواند به کاهش التهابات قلبی و عروقی، افزایش جریان خون و بهبود پروفایل لیپیدی بدن کمک کند.
مطالعات نشان دادهاند که سیر سیاه میتواند سطح LDL (کلسترول بد) را کاهش دهد و HDL (کلسترول خوب) را افزایش دهد که این تعادل برای حفظ شریانهای سالم و کاهش خطر بیماریهای قلبی ضروری است. روغن سیر سیاه دارای ترکیبات ضد التهابی و آنتیباکتریال است که به ترمیم زخمها و قرارگیری پوست در معرض عفونت کمک میکند. سیر سیاه با غلظت بیشتر، به بدن به افزایش فواید آلیسین کمک می کند. اگر دوست دارید سیر را به صورت خام و به عنوان چاشنی در کنار غذاها سرو کنید؛ اما از مزه تند آن خوشتان نمیآید، سیر سیاه میتوان برای شما بهتری نسبت به سیر سفید و خام باشد. با مقایسه سیر سیاه و سیر سفید میتوان بهترین گزینه را با توجه به نیاز و خواص خود انتخاب کرد.
علاوه بر این، سیر سیاه دارای خواص درمانی بسیاری برای سلامتی است که ممکن است برتری نسبت به سیر سفید داشته باشد. در این مقاله، شش خواص سلامتی برجسته سیر سیاه را بررسی خواهیم کرد و تفاوتهای آن با سیر سفید را مورد بررسی قرار خواهیم داد. سیر سیاه، نسبت به بسیاری از غذاهای تخمیر شده دیگر کالری کمتری دارد و تقریباً 40 کالری در هر قاشق غذاخوری (حدود 15 گرم) دارد.
برخی تحقیقات نشان دادهاند که سیر بو داده یا پختهشده میتواند تأثیر کمتری بر فشار خون داشته باشد، اما همچنان برای سلامت عمومی مفید است. مصرف سیر سرخشده در روغن ممکن است مقدار چربی غذا را افزایش دهد، اما همچنان برخی خواص خود را حفظ میکند. سیر سیاه که طی فرآیند تخمیر تهیه میشود، دارای میزان بیشتری از آنتیاکسیدانها و ترکیبات مفید است و بوی کمتری نسبت به سیر خام دارد. سیر سیاه حاوی آنتیاکسیدانهای فراوانی است که میتواند به سلامتی قلب، کنترل قند خون و حتی مقابله با سرطان کمک کند.
لازم به یادآوری است که هنوز نیاز به شواهد علمی بیشتری برای اثربخشی مزایای سلامت شگفت انگیز سیر سیاه وجود دارد و پاسخهای بدن هر کسی به سیر سیاه میتواند متفاوت باشد. در این مقاله فواید سلامتی سیر سیاه و طریقه مصرف سیر سیاه برای لاغری می پردازیم. سیر سیاه ممکن است از طریق خواص منحصر به فردش از کاهش وزن حمایت کند.
این ریز مغذی ها سرشار از آنتی اکسیدان هستند و سطح پلی فنل سیر سیاه حداقل دو برابر سطح موجود در سیر تازه هستند. در یک مطالعه نشان داده شده است که سطح پلی فنول ها در سیر تازه پس از انجام فرایند سیر سیاه در واقع سه برابر افزایش می یابد. پلی فنول ها به دلیل تاثیرات آنها بر مدیریت دیابت، کاهش وزن و موارد دیگر مورد مطالعه قرار می گیرند.
سیر سیاه نیز مانند سیر خام به دلیل داشتن ترکیبات گوگردی میتواند خاصیت رقیق کنندگی خون داشته باشد. زنان باردار یا شیرده باید قبل از مصرف مقادیر زیاد سیر سیاه با پزشک زنان و زایمان مشورت کنند، زیرا اثرات آن در این مراحل به خوبی مستند نشده است. سیر سیاه میتواند در انواع مختلفی از غذاها استفاده شود، از سسها و مارینادها گرفته تا سوپها، سسها و حتی دسرها. طعم منحصر به فرد آن به غذاها عمق میبخشد، در حالی که فواید سلامتی آن به بهبود سلامت کلی کمک میکند. سیر سیاه در تعدادی از مطالعات مرتبط با سرطان، فعالیت های تقویت کننده سیستم ایمنی، آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی قوی تری نسبت به سیر خام نشان داده است. پلی فنول ها ریز مغذی هایی هستند که در برخی از غذاهای گیاهی یافت می شوند.
توانایی سیر سیاه در بهبود سلامت روده به لطف وجود خواص پری بیوتیکی است. این موضوع با تقویت سیستم گوارشی سالم و بهبود جذب مواد مغذی میتواند در کاهش وزن نیز موثر باشد. در حالی که سیر سیاه میتواند مکمل یک برنامه کاهش وزن باشد، ضروری است که آن را با یک رژیم غذایی متعادل، ورزش منظم و عادات سبک زندگی سالم برای همراه کنید.
بنابراین، اگرچه سیر خام قویترین اثر درمانی را دارد، اما سیر پختهشده نیز همچنان مفید است و میتواند جایگزین مناسبی برای کسانی باشد که نمیتوانند سیر خام مصرف کنند. سیر سیاه با آنتی اکسیدانهای خود میتواند به کاهش التهاب در بدن کمک کرده و از بیماریهای شناختی مانند آلزایمر و پارکینسون جلوگیری کند. همچنین ممکن است به بهبود حافظه و سایر عملکردهای مغزی و شناختی کمک کند.
سیر سیاه می تواند شاخص های مهم برای ابتلا به بیماری های قلبی را کنترل کند. این شاخص ها شامل سطح کلسترول خون، تری گلیسیرین و HDL خوب می باشد و همچنین ممکن است به کاهش کلسترول های بدن نیز کمک کند. آنتی اکسیدان ها ترکیباتی می باشند که بدن را در برابر آسیب های اکسیداتیو محافظت کرده و این باعث می شود که دچار بیماری های مختلف نشویم.
سیر سیاه مواد مغذی ضروری مانند ویتامینهای B6 و C، منگنز و سلنیوم را حفظ میکند، هرچند ممکن است سطح برخی از مواد مغذی به دلیل تخمیر کمی کاهش یابد. سیر سیاه با شیرینی طبیعی و طعم اومامی به عنوان یک افزودنی مغذی و خوش طعم برای غذاهای مختلف عمل میکند. مقایسه سیر سیاه و سیر سفید نشان میدهد که هر دو نوع سیر دارای خواص و مزایای خاص خود هستند؛ اما تفاوتهای مهمی در طعم، بافت، ارزش غذایی و خواص درمانی دارند. سیر سیاه از طریق تخمیر سیر سفید به دست میآید و طعم ملایمتر و شیرینتری دارد؛ در حالی که سیر سفید طعمی تند و بوی قویتری دارد. مصرف سیر سیاه یک ساعت قبل از ورزش میتواند علاوه بر تأمین انرژی بدن، به روند چربیسوزی، افزایش متابولیسم و در نتیجه لاغری بدن نیز کمک زیادی کند. آنتی اکسیدان های سیر سیاه می توانند به سلامت کلی کمک کنند و به طور بالقوه یک سبک زندگی فعال را ایجاد کند که منجر به بهبود روند کاهش وزن شما میشوند.
سیر همچنین به عنوان یک ماده در سایر آمادهسازیهای موجو در آشپزی مختلف استفاده میشود. از کیفیت بالای روغن سیر سیاه مطمئن باشید، توصیه میشود از برندهای معتبر و به دست آمده از منابع قابل اعتماد خرید کنید. برخی التهاب ها مانند بتا آمیلوئید می تواند باعث التهاب در مغز شود که خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش می دهد. سیر سیاه می تواند التهاب مغز ناشی از بتا آمیلوئید را کاهش داده و حتی حافظه کوتاه مدت را بهبود بخشد.در مطالعه دیگری محققان دریافتند که سیر سیاه می تواند از استرس اکسیدایو در مغز جلوگیری کند. سس سیر سسی است که با استفاده از سیر به عنوان ماده اولیه تهیه میشود.
می توانید سیر سیاه را در خانه با استفاده از دستگاه خشک کن یا پلوپز یا هر دستگاهی که حالت گرم کن دارد، درست کنید. فروشگاه Best of persian با هدف ارائه کالاهای اساسی خانوادههای ایرانی، همواره کیفیت را در اولویت نخست قرار داده و رسالت ما، ارائه محصولات باکیفیت با نازلترین قیمت است. از این رو کیفیت تمامی محصولات از جمله مواد غذایی، بهداشتی و… را تضمین میکنیم و در تلاش هستیم تا مشتریان خود را راضی نگه داریم. فروشگاه اینترنتی بست آف پرشین با هدف تأمین نیازهای روزمره خانوادههای ایرانی، مجموعهای از بهترین محصولات ارگانیک و کالای اساسی را در اختیار شما قرار میدهد. ما با ارائه انواع شیره طبیعی و خرما، تضمین میکنیم که تمامی این محصولات بدون هیچ گونه مواد افزودنی و با بالاترین کیفیت به دست شما میرسند. پس از پردازش سیر؛ مانند خرد کردن ، جویدن، خشک کردن؛ آلین به سرعت توسط آلییناز به آلیسین تبدیل می شود.
این نوع سیر همچنین دارای خواص ضد میکروبی و ضد قارچی است که میتواند به بهبود سلامتی کلی بدن کمک کند. از طرفی، سیر سفید نیز خواص درمانی متعددی دارد، اما به دلیل فرایند تخمیر که سیر سیاه را تجربه میکند، خواص آن بیشتر و گستردهتر است. آیا سیر سیاه برای لاغری مفید است؟ باید بگوییم که سیر سیاه ممکن است به تنظیم سطح قند خون کمک کند. قند خون پایدار احتمال پرخوری یا هوس خوردن غذاهای ناسالم را کاهش میدهد. سطح بالای آنتی اکسیدان موجود در سیر سیاه ممکن است با کاهش استرس اکسیداتیو که با التهاب و اختلال عملکرد متابولیک مرتبط است، از کاهش وزن حمایت کند. با بهبود متابولیسم و کمک به تنظیم چربی، سیر سیاه میتواند به بدن در پردازش موثرتر چربیها کمک کند.
سیرهای سفید معمولاً برای آشپزی گزینه مناسبتری بوده و مقدار آلیسین بیشتری دارند. آلیسین یک ترکیب سولفوری بوده که بوی تند و تیز سیر به دلیل وجود این ماده است. آلیسین خواص زیادی دارد که یکی از مهمترین آنها، خاصیت آنتیبیوتیکی است که بدن را از باکتریهای مختلف پاک میکند؛ همچنین این ماده ضد ویروس، ضد انگل و ضد قارچ است. همچنین سیرهای سیاه مثل سیر سفید هیچ بویی ندارند و افراد میتوانند با خیال راحت و بدون ترس از بد بو شدن دهان خود، از این ماده غذایی خوشمزه و مفید استفاده کنند.
تحقیقات همچنین نشان داده است که آنتی اکسیدان هایی مانند پلی فنول ها و فلاونوئیدها در طول فرآیند پیری افزایش می یابد. باید بدانید که برخی از ترکیبات موجود در سیر سیاه، مانند آلیسین، تأثیر مثبتی بر متابولیسم شما دارد. متابولیسم سریعتر می تواند به بدن کمک کند کالری را به طور موثرتری بسوزاند، که این عامل می تواند منجر به مدیریت وزن شما شود.
آنتی اکسیدانهای موجود در سیر سیاه با کاهش التهاب، میتوانند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کنند. آنتی اکسیدانها با رادیکالهای آزاد مبارزه میکنند و از استرس اکسیداتیو که منجر به آسیب سلولی میشود جلوگیری میکنند. سیستم ایمنی قوی، به این معنی است که بدن قادر است به طور موثرتری با عفونت ها و باکتری ها مبارزه کند.
با توجه به این تغییرات، سیرسیاه نمیتواند به صورت کامل جایگزین سیر سفید شود. اما به دلیل طعم ممتاز اومامیای که دارد، میتواند به راحتی در انواع غذاها استفاده شود و برای تجربههای آشپزی جدید مناسب است. سیرسیاه یک نوع سیر معمولی است که به مدت چند هفته زمان طولانی تحت شرایط با رطوبت بالا تخمیرشدهو سپس خشک میشود. سیر سیاه منبع قدرتمند آنتیاکسیدانها است که دو تا سه برابر بیشتر از سیر خام دارد. فرآیند تخمیر به طور قابل توجهی سطح آنتیاکسیدانها را افزایش میدهد که نقش مهمی در محافظت از سلولها در برابر آسیبهای ناشی از رادیکالهای آزاد ایفا میکند.
آنتی اکسیدان ها در خنثی کردن رادیکال های آزاد و کاهش خطر بیماری های مزمن ضروری هستند. برخی از ترکیبات موجود در سیر سیاه تأثیر مثبتی بر متابولیسم دارند، متابولیسم منظم و افزایش متابولیسم بدنی سبب بهبود کاهش وزن میشود. فرآیند تخمیر که سیر سیاه را ایجاد میکند، هضم آن را آسانتر از سیر خام میکند. ترکیبات طبیعی سیر سیاه به رشد باکتریهای مفید در روده کمک کرده و سلامت گوارش را تقویت میکند.
سیر سیاه نوعی سیر کهنه شده است که از طریق فرآیند تخمیر تولید میشود که شامل قرار دادن پیازهای سیر تازه در معرض حرارت کنترل شده (حدود 60 تا 90 درجه سانتی گراد) و رطوبت (80 تا 90 درصد) برای چند هفته است. در طی این فرآیند، سیر تحت یک واکنش خاص قرار میگیرد که حبههای آن را به بافتی تیره، نرم و کمی چسبنده تبدیل میکند و در عین حال طعمی شیرین و تند شبیه ملاس یا سرکه بالزامیک به آن میدهد. همانطور که از سیر سفید در مواد غذایی خود استفاده می کنید، سیر سیاه هم یک افزودنی خوشمزه به رژیم غذایی می باشد. سیر سیاه طعم شیرین و قوام ژلاتینی دارد که می تواند با برخی غذاها سازگار باشد. ممکن است برخی افراد با خوردن سیر خام یا سیر سیاه دچار واکنش آلرژیک شوند. سیر سیاه می تواند چربی و قند خون را به خوبی کنترل کند و باعث کاهش کلسترول و همچنین کاهش التهاب و تنظیم اشتها شود.
اثر آنتی اکسیدانی سیرسیاه میتواند به بهبود عملکرد مغز کمک کند و از آلزایمر و بیماریهای مغزی دیگر جلوگیری نماید. این ماده طبیعی میتواند التهابات مغزی را کاهش دهد و باعث بهبود عملکرد مغزی شود. با امکانات آنتیاکسیدانی، ضد التهابی و تقویت کننده سیستم ایمنی، میتواند به بهبود سلامت پوست، مفاصل، قلب و عروق و استقامت عمومی بدن کمک کند. روغن سیر سیاه با خواص ضد التهابی، آنتیباکتریال، آنتیاکسیدانی و سلامتقلبی مورد توجه قرار گرفته است. بهترین روش مصرف سیر، خرد کردن و قرار دادن آن در معرض هوا به مدت ۱۰ دقیقه قبل از پخت است تا بخشی از آلیسین آن حفظ شود.
این سیر می تواند باعث جلوگیری از عوارض ناشی از قند خون بالا شود. سیر سیاه دارای بافت نرم و ژله ای مانند است و طعم شیرینی دارد.گفته می شود که طعم شیرین آن شبیه به طعم بالزامیک است. همچنین از نکات خوب سیر سیاه این است که دهان و تنفس مانند سیر سفید بو نمی گیرد، زیرا آلیسین موجود در سیر سفید پس از فرآوری ،شکسته می شود. سیر سیاه نوعی سیر کهنه شده است که از طریق فرآیند تخمیر تولید میشود که شامل قرار دادن پیازهای سیر تازه در معرض حرارت کنترل شده (حدود 60 تا 90 درجه سانتی گراد) و رطوبت (80 تا 90 درصد) برای چند هفته است. با این حال، برخی از افراد ممکن است عوارض جانبی خفیفی را تجربه کنند، به خصوص اگر آن را در مقادیر زیاد مصرف کنند.
فروشگاه ها و محصولات ارگانیک زیادی هستند که سیر سیاه را به فروش می رسانند، اما توصیه می شود از محصولات معتبر استفاده کنید تا مطمئن باشید که فرایند تخمیر سیر سیاه به خوبی انجام شده باشد. یکی از این محصولات، سیر سیاه دکتر بیز است که می توانید از اینجا خریداری کنید. سیر سیاه بوی تندی ندارد، حتی اگر سیر در طول فرآوری بوی نامطبوعی از خود منتشر کند، محصول نهایی رایحه بسیار خوبی خواهد داشت.
سیر سفید طعم قوی و تندی دارد و این باعث می شود دهان و تنفس بوی تندی بگیرد. اگر سیر سفید را خام مصرف کنید ممکن است برای برخی افراد ناخوشایند باشد و بیشتر از آن به عنوان یک ماده آشپزی عالی استفاده می شود. سیر سیاه از تخمیر سیر سفید به دست میآید و طعمی شیرینتر و ملایمتر دارد، در حالی که سیر سفید طعمی تند و بوی قوی دارد. برخی از مردم این نوع سیر را خرد میکنند و روی نان تست، پیتزا یا داخل سالاد میریزند؛ همچنین میتوان آن را همراه با غذاهایی مثل سوپ پخت و مصرف کرد. میتوان از سیر سیاه سس یا پودر تهیه کرد و در موارد مختلف از آن استفاده کرد.
این ماده غذایی خواص ضد التهابی و تقویت کننده سیستم ایمنی دارد و به پیشگیری از بیماریهای مزمن کمک میکند. با توجه به ویژگیهای آنتیاکسیدانی و ضد التهابی سیر سیاه، مصرف آن میتواند به بهبود عملکرد گوارش کمک کند و مشکلات معده و روده را کاهش دهد. همچنین این نوع سیر میتواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند و از بروز بیماریهای التهابی و عفونی جلوگیری نماید. بنابراین، انتخاب سیر سیاه به عنوان یک انتخاب سالم و مفید برای افزایش سلامتی و پیشگیری از بیماریها میتواند بسیار موثر باشد. سیر سیاه همچنین به تنظیم سطح قند خون، کاهش میل به قند و جلوگیری از سقوط انرژی که منجر به پرخوری میشود کمک میکند. علاوه بر این، خواص ضد التهابی سیر سیاه میتواند با التهاب مرتبط با چاقی مقابله کند.